“Om man på något sätt är intresserad av entreprenörskap och mode så är Innovative Fashion Management helt rätt val. Här möter man branschfolk ansikte mot ansikte, som generöst delar med sig av erfarenheter och kunskap.”


– Katrine Schmidt Lauritsen, tidigare deltagare.

“Denna kurs har varit superlärorik för mig, eftersom jag alltid har vetat att jag vill arbeta i modebranschen, men kanske alltid har tvivlat lite på vilken riktning jag ville gå. Kursen har skapat mig ett nätverk inom branschen och har klargjort för mig vilken väg jag ska välja för att nå mitt mål. Både undervisare och ‘elever’ har visat stor entusiasm, och har därför varit mycket inspirerande samt hjälpt en till att brinna ännu mer för det. Allt som allt är jag superglad för att jag valde denna kurs!!” – tidigare deltagare.

“Jag valde att delta i kursen eftersom jag tyckte det lät spännande. Det var ett sätt för mig att komma in i mitt yrke igen och fräscha upp mina kunskaper samtidigt som jag lärde mig något nytt. Utöver detta har det gett mig möjligheten att utöka mitt nätverk med personer som också är i den kreativa branschen. Att möta föreläsarna vi har haft har gett mig blodad tand och nyfunnen lust till att utvecklas vidare och skapa något eget.” – Manon Bisgaard, tidigare deltagare.

“Jag kan helt klart rekommendera Innovative Fashion Management-kursen, eftersom du får en övergripande branschkännedom. Alla lektioner har varit mycket lärorika och engagerande, då undervisarna själv är en del av branschen och har varit det i många år. Det är fantastiskt att vara omgiven av modeintresserade människor, som alla drömmer om en framtid i branschen, vilket är spännande lite ovanligt.” – Katrine Jensen, tidigare deltagare.

“Jag är SÅ glad för att jag deltog på denna kurs. Min dröm är att arbeta i modebranschen och genom kursen har jag fått en större inblick i ämnet. Man måste arbeta hårt för att nå toppen. Det måste finnas en hel del go och vilja, vilket undervisarna har förklarat på bästa sätt. Utan att skrämma oss har de istället gjort oss sugna på det. Och det var precis den känslan jag hoppades på och dessutom fick, efter mitt deltagande. Så tusen tack för chansen!” – Maria Geertsen, tidigare deltagare.

“Vill helt klart rekommendera det för alla som vill göra en karriär inom modebranschen – oavsett område! Det är en supercool och lärorik kurs, där du får en inblick i olika delar av branschen. Kursen möter väl de förväntningar som branschen kräver och behöver. Utöver detta möter man massa duktiga och talangfulla karriärmänniskor från modebranschen, ansikte mot ansikte, som alla vill inspirera och guida en på vägen.” – Yusra Iqbal, tidigare deltagare.

“Självklart borde du anmäla sig till kursen om du är en modeälskare, eftersom kursen ger dig mycket kunskap om branschen” – tidigare deltagare.